1. Wachtwoord vergeten ?
of
Oppassers, gastouders en ouders voor elkaar Oudermatch, de oppas site van Nederland
Registreer gratis 2 min
 1. Voor- / achternaam
  Alleen je voornaam is zichtbaar voor andere gebruikers.
 2.  

 3.  

 4. Inschrijfmogelijkheden

  Ouder
  Vink dit aan als je een ouder bent en op zoek bent naar andere ouders, gastouders of oppassers in jouw buurt.

  Oppasser/gastouder
  Vink dit aan als je een oppasser of gastouder bent en je graag jouw oppas diensten aan ouders bij jou in de omgeving wilt aanbieden.

 5. Emailadres
  Je emailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers.
 6. Door u te registreren gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement
Bekend van

Werken als gastouder?

 1. Stap 1 Registreer binnen enkele minuten
 2. Stap 2 Zoeken alle matches in jouw buurt
 3. Stap 3 Contact met één druk op de knop

Hoe vind ik snel geschikt werk als gastouder?

Je kan je als gastouder gratis inschrijven bij Oudermatch. Na je inschrijving heb je middels een plattegrond van jouw buurt direct overzicht van alle ouders bij je in de buurt die op zoek zijn naar een gastouder. Daarnaast houden we je op de hoogte, zodra er zich nieuwe gezinnen aanmelden in jouw omgeving. Bij de profielbeschrijving geeft iedere ouder uitvoerig aan wat zijn/haar wensen zijn. Op basis hiervan kan je snel een eerste selectie maken van voor jou passende gezinnen.

Hoe neem ik contact op?

Je kan via Oudermatch rechtstreeks contact opnemen met de ouders. Wanneer je bent ingelogd op Oudermatch en je geschikte gezinnen gevonden hebt, dan kan je eenvoudig een berichtje voor hen achterlaten. Vervolgens kunnen jullie kennismaken en kijken of het onderling klikt.

Schrijf je nu gratis in en kijk welke gezinnen er bij jou in de buurt zitten.

Reviews gastouders
 • Hallo mensen,Ik ben tevreden op de manier hoe vraagouders en gast ouders in contact met elkaar komen.Overzichtelijk aanbod.gr, ***
 • Het is overzichtelijk. Helaas krijg je wel stukjes waar ze zeggen: deze vraag is vergelijkbaar (weet eigenlijk niet hoe het precies wordt genoemd), maar als je er dan op klikt, is het toch vaak te ver weg, dus niet echt aan afstand gekoppeld.
 • heb er nog weinig ervaring mee
 • Tot nu toe zijn er regelmatig nieuwe vraagouders. Prima Voor mij nog niet iemand die bij mij paste ,maar dat komt vast wel.
 • Jammer dat er zoveel heel oude aanvragen op de site staan ( meer als 3 maanden dat de ouders niet kijken). Schept veel verwarring. Laat ouders altijd een vergoeding betalen voor de site zodoende zullen veel aanvragen die niet meer van toepassing zijn verdwijnen.