1. Wachtwoord vergeten ?
of
Oppassers, gastouders en ouders voor elkaar
 1.  

 2.  

 3.  

 4.  

Oppas in Utrecht

Ben je op zoek naar een oppas in Utrecht? Er zijn momenteel 1914 oppassers in Utrecht op zoek naar oppaswerk. Meld je gratis en vrijblijvend aan en kom in contact met jouw ideale oppas in Utrecht.

Beschikbare oppassers in Utrecht

Registreer gratis 2 min
 1. Voor- / achternaam
  Alleen je voornaam is zichtbaar voor andere gebruikers.
 2.  

 3.  

 4. Inschrijfmogelijkheden

  Ouder
  Vink dit aan als je een ouder bent en op zoek bent naar andere ouders, gastouders of oppassers in jouw buurt.

  Oppasser/gastouder
  Vink dit aan als je een oppasser of gastouder bent en je graag jouw oppas diensten aan ouders bij jou in de omgeving wilt aanbieden.

 5. Emailadres
  Je emailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers.
 6. Door u te registreren gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement
Reviews ouders
 • Heel handig om oppas te vinden. Het enige minpunt, de profielen zijn niet altijd up to date, dus het is wel even zoeken, maar tot nu toe altijd goede oppas gevonden
 • Ik zou het wel handig vinden als er ook een app zou zijn, waarmee je via je mobiel makkelijk toegang hebt tot de functies van Oudermatch.Ik vind het concept heel goed. Eigenlijk een soort datingsite voor ouders en oppassers/gastouders. Dat je meteen kunt zien wanneer iemand beschikbaar is en hoeveel ervaring iemand heeft. Ook een kort profieltekstje geeft je toch een idee van wie iemand is.
 • Het geven van een hartje lijkt veel op een datingsite en voelt een beetje vreemd als je op zoek bent naar een oppas. Misschien is een ander icoontje passender, bijvoorbeeld een smily. :)
 • snel een leuke spontane reactie van een dame die op onze dochter wil passen. Blij mee!
 • Werkt prima. Fijn dat je op kaart kan zien waar iemand woont zodat je in de buurt kan zoeken. Weet niet of jullie ongebruikte profielen na een bepaalde tijd weghalen. Ik zie soms oppassers die heel lange tijd niet meer zijn ingelogd en vraag mij af of die dan nog actief zijn
Bekend van