1. Wachtwoord vergeten ?
of
Oppassers, gastouders en ouders voor elkaar Oudermatch, de oppas site van Nederland
Registreer gratis 2 min
 1. Voor- / achternaam
  Alleen je voornaam is zichtbaar voor andere gebruikers.
 2.  

 3.  

 4. Inschrijfmogelijkheden

  Ouder
  Vink dit aan als je een ouder bent en op zoek bent naar andere ouders, gastouders of oppassers in jouw buurt.

  Oppasser/gastouder
  Vink dit aan als je een oppasser of gastouder bent en je graag jouw oppas diensten aan ouders bij jou in de omgeving wilt aanbieden.

 5. Emailadres
  Je emailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers.
 6. Door u te registreren gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement
Bekend van

Vind een oppas in je buurt!

 1. Stap 1 Registreer binnen enkele minuten
 2. Stap 2 Zoeken alle matches in jouw buurt
 3. Stap 3 Contact met één druk op de knop

Oppas gezocht in jouw buurt?

Grote kans dat je via Oudermatch snel een geschikte oppas zult vinden. Op een plattegrond zie je welke oppassen er bij jou in de omgeving wonen. Oudermatch houdt je vervolgens iedere 2 weken op de hoogte van elke nieuwe oppas die zich in je buurt aanmeldt. Dus oppas gezocht? Schrijf je gratis in en zie in enkele minuten welke oppassen bij jou in de buurt zitten.

Hoe vind ik een geschikte oppas?

Oudermatch toont van iedere oppas een korte beschrijving, enkele persoonsgegevens en wanneer beschikbaar een foto. De oppas vertelt iets over zichzelf en geeft aan naar wat voor gezin zij op zoek is. Op basis hiervan maak je een eerste selectie en stuur je een uitnodiging om kennis te maken naar die oppas of oppassen die jou het beste lijkt. Klikt het? Dan kunnen jij en de oppas verder afspraken maken.

Andere opties voor kinderopvang

Oudermatch brengt niet alleen ouders en oppassen met elkaar in contact, maar ook ouders met ouders. Ouders kunnen elkaar helpen door bijvoorbeeld eens voor elkaar op te passen of door de buitenschoolse opvang samen te regelen.

Ben je op zoek naar een gastouders, als alternatief voor een creche of de naschoolse opvang? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er hebben zich inmiddels al vele gastouders aangemeld.

Inmiddels is Oudermatch uitgegroeid tot de grootste oppas site van Nederland. Lees meer over Oudermatch.
 

Schrijf je nu gratis in en kijk wat Oudermatch voor jou kan betekenen.

Reviews ouders
 • The idea behind the website is good, but profiles are not updated. People put in availability and when you ask them it turns out that they are busy with something else, babysitting not being the thing they are doing. Assuming of course that they answer back. Mostly people do not answer, therefore, validating if someone is interested to be on the website and if not thy or administrator should retire their profile. I guess babysitters do not pay for access to the website. I was able to find one person that contacted me back and who would help me out. From my perspective this website is not worth the money I am paying for it and therefore I will be removing my profile.
 • Leuke site, werkt goed, logisch dat jullie er geld voor vragen: wel een puntje: ik heb nu iemand gecontact van wie ik veel later zag dat zij haar account in 2014 erop heeft gezet. Als je je aanmeldt omdat je zo iemand wil spreken en die blijkt allang niet meer actief te zijn, dan is het wel erg zonde van je geld. Misschien kan dat nog aangepast worden.
 • Ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren voordat je een reactie krijgt en van sommigen heb ik nog steeds geen reactie. Het aantal matches is dus in werkelijkheid veel lager dan je op voorhand denkt en daar kom je pas achter als je al betaald hebt. De profielen van de oppassen blijken ook niet altijd meer te kloppen. ze kunnen niet meer op de dagen dat ze als beschikbaar staan aangegeven.
 • Snel en eenvodig een oppas gevonden. Hele goeie dienst!
 • Wij vinden Oudermatch een zeer prettige site om mee te werken. Wat wij wel als lastig hebben ervaren is dat zoveel mensen uberhaupt niet reageren op een bericht. Wellicht is het mogelijk om mij mensen aan te geven wat hun snelheid van reactie normaliter is.