1. Wachtwoord vergeten ?
of
Oppassers, gastouders en ouders voor elkaar Oudermatch, de oppas site van Nederland
Registreer gratis 2 min
 1. Voor- / achternaam
  Alleen je voornaam is zichtbaar voor andere gebruikers.
 2.  

 3.  

 4. Inschrijfmogelijkheden

  Ouder
  Vink dit aan als je een ouder bent en op zoek bent naar andere ouders, gastouders of oppassers in jouw buurt.

  Oppasser/gastouder
  Vink dit aan als je een oppasser of gastouder bent en je graag jouw oppas diensten aan ouders bij jou in de omgeving wilt aanbieden.

 5. Emailadres
  Je emailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers.
 6. Door u te registreren gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement
Bekend van

Vind direct oppaswerk bij jou in de buurt

 1. Stap 1 Registreer binnen enkele minuten
 2. Stap 2 Zoeken alle matches in jouw buurt
 3. Stap 3 Contact met één druk op de knop

Oppassen bij jou in de buurt

Er is niets leukers dan oppassen bij een vertrouwd gezin in de buurt. Oudermatch maakt het vinden van oppaswerk heel gemakkelijk. Op een plattegrond van jouw buurt zie je welke gezinnen er bij jou in de omgeving zijn.  Je kan meteen op zoek naar geschikt oppaswerk. Met een paar leuke gezinnen waar je kunt oppassen, heb je toch al snel wat bijverdiend! Daarnaast houden wij je iedere week op de hoogte als een nieuw gezin zich aanmeldt. Ben je een professionele gastouder, ga dan naar onze vraagouder pagina voor meer informatie.

Hoe vind ik geschikt oppaswerk?

Van alle ouders wordt een korte beschrijving getoond op de website. Daarin leggen zij hun gezinssituatie uit en geven ze aan wat ze precies verwachten van het oppassen. Sommigen zijn op zoek naar een oppas die incidenteel een avond komt oppassen. Anderen willen misschien dat je een vaste avond of middag in de week langskomt. Op basis van de opgegeven wensen kan je zelf een selectie maken op voor jou geschikt oppaswerk.

Ouders kunnen ook jouw profiel inzien. Heb je ervaring met oppassen, geef dit goed aan in je omschrijving en weet dat jouw profiel en foto je visitekaartje zijn en de kansen zullen verhogen snel oppaswerk te vinden. 

Inmiddels is Oudermatch uitgegroeid tot de grootste oppassite van Nederland. Lees meer over Oudermatch.

Schrijf je nu gratis in en kijk wat Oudermatch voor jou kan betekenen.

Reviews oppassers
 • I'm sure that you are a professional profile...maybe coul be increase the smart contact between babysitters and family, to avoid the long times to wait....thanks, your fan
 • ik heb niks te klagen hoor jullie zijn Goed
 • It is very inconvenient when people without premium membership can't send any messages for customers. It means we are forced to pay the fee, which is a bit unfair.
 • Fijne site, veel ingeschreven ouders. Vind al 3 jaar genoeg om mijn studie bij elkaar te rapen via hier :)
 • Via oudermatch heb ik een super leuke baan gevonden in Amsterdam. Werk daar nu ruim twee jaar. Ik ga daar op zondagavond naar toe en op donderdagavond ga ik weer naar huis (Bergen op Zoom. Het gezin was via een nanny bureau op zoek naar een ervaren full time nanny. Omdat ze per direct iemand nodig hadden hebben ze ook een advertentie bij oudermatch geplaatst. En daar vonden wij elkaar. Een super match ! Heb me weer bij oudermatch ingeschreven. Ik wil graag dichterbij huis werken. Ik hoop dat het nog een keer lukt een lief en gezellig gezin te vinden waar ik full time kan werken. Bedankt hoor Oudermatch !